Контакт
Xinxiang Yangi Zuan Diamond Tools Co., Ltd
Unvon : 18 # bino, Jingu Oriental Plazza, No.1 Jinsui Road, Xinxiang 453000, Xitoy
Tel : +8618003823130
Email : 2571759024@qq.com
Veb : www.nz-diamondtools.com

Дијамант брушење четке за камен/керамичке плочице брушење Четкица Диамонд брушење алата


Детаљи о производу

Основни подаци

  • Име : дијамант брушење Четкица

  • Бренд : нови Зуан

Опис производа


БРУШЕЊЕ ЧЕТКИЦА
Брушење четке користе се на нормалан полирања машинама како би мат и флексибилне брушење како би остварила попут свиле и рустичан као ефекат на различите површине порцеланске глазиране плочице и Пробоји плочица, као што су равну површину, конкавни и испупчена површина и кожних површина итд. На плочице Глос након обраде може бити контролисана од 6 ° и 30 °.

ОПИС
МОДЕЛ : СМОЛЕ БОНД СИЛИКОН КАРБИД АБРАСИВЕГРИТ:36 # 46 #, 60 #, 70 #, 120 #, 150 #, 180 #, 240 #, 320 #, 400 #, 500 #, 600 #, 800 #, 1200 #, 1500 #
Остале спецификације су доступне на захтјевНАЈЧЕШЋА ПИТАЊА:

1. Нудите БЕСПЛАТНЕ узорке ако желим купити ваше производе?
Нови Зуан никада не нуде бесплатне узорке, ово је висока вредност производа тако врло, врло мање компаније алатке дијамант се нуде бесплатне узорке, ако желиш покушати производима молим те купи. Према Наса искуства, нове Зуан мисли да када људи добију узорке искупила они ће цијени добију. Али ми смо спремни да дамо наших потенцијалних купаца посебан попуст који се користе везе за тестирање. Врло важно је да нам дате повратне информације, ценимо то.

3 .И донанд #39; т видим било какве цене на вашој wеб локацији. Реците ми зашто?
Од толико производа са различитих спецификација забринути, је нема потребе да поставимо наш ценовник на Wеб локацији. Увек смо послати понуду према нам цустомерсанд #39; детаљна истрага!

4 . Ваша компанија прихвата специјално?
Сигурно , морамо то прихватити. Укључујући друге боје Велкро, стегни итд. Ми такође можете да означите свој логотип и марку на платформи. Има ли нових производа желите да произведе за тебе, само пошаљите нам ваш цртеж или узорак, производимо ће та иста. Ће не продајемо ову врсту производа осталим купцима само ако нам не треба твоја дозвола.

5. Како да поставите наредбу да ваша компанија?
1 . истрага-Профессионал цитат.
2 . потврди цене, времена циклуса, логотип, термин плаћања итд.
3 . нове продаје слање Зуан за предрачун.
4 . купци за исплату као депозит и пошаљите нам потврду банке.
5 . продаја потврди пријем аванс и направи узорке према вашим захтевима; Фотографије производа или узорци ће бити послат за потврду и одобравање. Након одобравања, ми ћемо организовати у производњи андамп; Обавестите процењеног времена.
6 . производни процес - ћемо пратити пажљиво пуну процес за вас; Пошаљите фотографије вас извијестити о току производње. Ажурирање времена око испоруке.
7 . крај масовне производње за производњу производа фотографија и узорака ће послати на одобравање. Такође можете да распоредите независним инспекцију.
8 . клијенти трансфер платном билансу и превозимо робу транспорта средствима затражио. Обавестите број за праћење и слање докумената другим испоруке.
9 . пријема робе и друге услуге афтер продају
10 . повратне информације да нови Зуан о квалитету, сервис, андамп тржишту; Предлог за нам побољшање, тако да та wо могу да урадим најбоље за тебе.

6. Ако направимо уплату, колико ће да је испорука?
То зависи од количине поруџбине. Нам месечна производња износ Разни алат дијамант ће бити преко 5 000, 000пцс. Обично смо можете да пошаљете робу у року од недељу дана по пријему уплате посебне спецификације производа од преговора. Нови Зуан ће информисати приближан датум испоруке пре него што поставите налог.

7. Која је Минимална количина требали купити?
За узорак смо сврху донанд #39; т смета колико си купио, Послаћемо узорке по куриру (ДХЛ, ТНТ, УПС, ЕМС, итд). За поредак је преко УСД 1000.00 или укупну тежину требало би да стигнемо 45кгс (затражио од стране авио компанија, у супротном је ли сигуран да ћелиљ је дупло или више редовна цена).

8. Шта треба да радимо ако ваше производе па не можете покренути? Кога да контактирамо ако добијемо лоше перформансе?
Ако наши производи не можете да покренете Па, као прво, молим вас проверите да ли је инсталација у праву? Затим проверите да ли постоји проблем са апаратом? Трећи је да ли твоји радници су радили апарат у погрешно метод. После отараси се ове могућности онда Нитконе #39; с проблем наших производа. Под такву ситуацију, молим те Питај твог техничке типа да води вођења машина. У супротном настави са радом према твом искуству или деинсталирајте наших производа и у другим мануфацтуреанд #39; с производима привремено.
На пример, ако нам сегмента могу да направим, прво молим те поново отворите сегмент, користити циглу или старог друга, ако је теско отварају молим вас користите бетон. Ако је и даље може не направим, молим те замијениш са другим мануфацтуреанд #39; с производа да бисте наставили у производњи.
Пишите нам директно ако добијете лоше перформансе наших производа, пошаљите нам детаљан извештај за нам анализа, боље је ако вратите назад оне користе производе тако да наше техничке одјељење можете проверити проблем. Ако нађемо разлог је у наш крај, направићемо компензацију за наше купце или одмах буде воља замену.

9 . желим бити твој агент, како се услови?
Ако желите да будете мој агент, добре могућности маркетинга је потребно, друге артикле можете сместимо од преговора.

Контактирајте нас:
Ако сте заинтересовани за неку од наших производа или да разговарамо прилагођеном редоследу, слободно нас контактирајте. Радујемо се да формира успесне пословне односе са новим клијентима из целог света, у блиској будућности.

Wеб : http://www.nz-diamondtools.com, http://www.newdiamondtools.com
Твој специјални услови су врло цењени; Контактирајте нас за више детаља.

Обратите се сада